Diensten en prijzen

Van opruimen en ruimteoptimalisatie tot het creëren van efficiënte systemen, ik verander je huis of kantoor in een functionele en harmonieuze omgeving.
Ontdek mijn diensten en maak je klaar om de vreugde van een rommelvrij leven te ervaren.

Ruimteoptimalisatie

Het organiseren van specifieke ruimtes: keuken, kinderkamer, speelruimte, garage, opslagruimte...

Ontdek hoe doordachte systemen je dagelijkse taken vereenvoudigen en meer gemoedsrust bieden.

Creatie thuiskantoor

Van het selecteren van meubels tot het plannen van je bureau en bureauladen. Ik creëer een op maat gemaakte werkruimte die perfect aansluit bij jouw unieke behoeften en voorkeuren.

Hulp bij verhuizen

Laat mij je begeleiden bij het sorteren, inpakken, uitpakken en organiseren van je nieuwe ruimte zodat je moeiteloos kunt settelen in je nieuwe omgeving.

Home staging

Geef je huis een geweldige eerste indruk met mijn home staging service, zorgvuldig ontworpen om een succesvolle verkoop te stimuleren.

Huis of appartement klaarmaken voor korte termijn verhuur (bijvoorbeeld Airbnb)

Ik help je niet alleen bij het opruimen en inrichten van je vakantiehuis, maar geef je ook advies over hoe je het huis het kunt inrichten, welke voorzieningen je moet aanbieden en hoe je zelf de administratie en verhuur kunt organiseren.

Zakelijke projecten

Ik help je graag bij het herorganiseren van je kantoren, opslagruimtes en kasten, waardoor je meer ruimte creëert en alles in handbereik ligt.

Alle andere bedrijfsprojecten op aanvraag.

Prijzen

Intakesessie (1-1,5u) - 50 euro

Na een huisbezoek waarbij we de huidige situatie bekijken en de gewenste eindstatus en doelen bespreken, stuur ik binnen 2 werkdagen een voorstel per e-mail.

Voor alle projecten uurtarief 80 Euro (120 Euro buiten weekdagen 8am-6pm)

Minimale duur van de sessie: 3 uur

Bij het berekenen van factureerbare uren worden de volgende zaken meegenomen: coaching en daadwerkelijk werk op locatie, tijd besteed bij leveranciers, en alle reistijd langer dan 30 minuten (vanaf Puurs).

Opbergaccessoires worden apart verkocht

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
Zakelijke projecten - neem contact op voor een vrijblijvende offerte
Opruimcoach